Меню
Ваша корзина

Блог

2023-05-01 Вплив стресу на організм людини
0 2310
Відповідь на питання, що таке стрес, дуже проста. Це природна реакція організму людини на зовнішні подразники. Вона активує внутрішні резерви, покращує розумові здібності й підвищує силові показники. Чому ж тоді стрес вважається негативним явищем? На жаль, його позитивні ефекти проходять дуже швидк..
2022-07-20 Як позбутися чорних цяток на обличчі
0 417
Питання, як прибрати чорні цятки цікавить багатьох дівчат. Ці косметичні дефекти часто псують зовнішній вигляд. Їх необхідно приховувати за допомогою коректорів та тонального крему, що займає багато часу і не завжди можливо. Чорні цятки на обличчі часто помилково вважають проблемою підлітків. Однак..
2022-07-18 Як покращити обмін речовин в організмі
0 1406
Питання метаболізму та його прискорення цікавить багатьох представниць прекрасної статі. Обмін речовин в організмі ― це сукупність хімічних реакцій, які необхідні підтримки життєвих процесів. Вважається, що прискорення метаболізму допомагає схуднути. Чим швидше він проходить, тим більше калорій спа..
2022-06-26 Причини випадіння волосся і як його зупинити?
0 426
Випадіння волосся ― це поширена проблема, з якою стикаються безліч дівчат. Причин для цього явища може бути багато, і визначити, що точно мало вплив на фолікули дуже важко. саме тому ми вирішили перелічити та описати основні проблеми, які спричиняють втрату волосся. Важливо також розуміти, що незна..
2022-06-23 Як усунути зморшки на лобі та між бровами?
0 581
Зморшки на лобі та їх поява для багатьох дівчат й жінко стає справжньою трагедією. І справді, глибокі лінії на обличчі не здаються надто привабливими. Як показує статистика, із першими ознаками старіння дівчата зіштовхуються вже у віці 23-25 ​​років. На те, як швидко виникають зморшки на лобі, впли..
2022-04-30 Ціль прийому колагену
0 390
Ціль прийому колагену - допомогти синтезу власного. Організм зазвичай сам вирішує, на що саме його розподілити: може підвищити еластичність і зволоження шкіри або поліпшити стан волосся. Хочемо поділитися з вами невеличкими секретами як правильно вживати колаген, щоб ефект був максимальним: Окремо в..
2022-04-30 Наш головний ворог - ЦУКОР
0 594
Виділяють три механізми старіння шкіри:фотостаріння (зовнішній тип); хроностаріння (біологічне і вікове); глікостаріння / процес глікації (відкладення продуктів глікаціі).;Головна відмінність полягає в тому, що хроностаріння є генетично зумовлений процес, а фотостаріння прямо пов'язане з ультр..
2022-04-30 Як отримати максимальний ефект від прийому колагену
0 7882
Колаген — одна з найважливіших речовин для організму людини. Його частка серед білків здорового тіла досягає 25%. Він складає основу сполучної тканини, отже від нього залежить стан шкіри, хрящів, кісток, нігтів і волосся. Розповідаємо, як правильно приймати колаген, щоб отримати максимальний еф..
2022-04-30 Як правильно доглядати за шкірою обличчя?
0 823
Догляд за шкірою обличчя – щоденна рутинна процедура, яка має важливе значення для здоров’я і краси. Адже кожному хочеться якомога довше почуватися молодим і мати гарний вигляд, а для цього потрібно не лінуватися і дбати про свою шкіру, добираючи їй відповідний віку і типу шкіри догляд. Про те, як с..
2022-04-30 Ламкість нігтів: причини, лікування та профілактика. Основні поради
0 6566
Ламкість нігтів – не лише естетична проблема, а й можливий сигнал про проблеми зі здоров'ям. Адже за станом нігтьової пластини можна визначити брак вітамінів в організмі або наявність хвороб. До того ж ламкість може супроводжуватися розшаруванням чи зміною текстури нігтя, у такому разі необхідно вс..
2022-04-30 Як правильно пити Омега 3
0 8305
Поліненасичені жирні кислоти Омега 3 є дуже важливим елементом для людського здоров'я, який не синтезується організмом, тому має надходити з їжею. У найбільшій кількості елемент містять морські сорти жирної риби та морепродукти, також джерелом є рослинні жири – авокадо, насіння льону та лляна олія...
2022-04-30 Які вітаміни пити для імунітету дорослим та дітям?
0 3676
​ Для підтримки імунітету дорослих та дітей, особливо в зимовий період, коли раціон бідніє на свіжі фрукти та овочі, а підлі віруси та застуди підстерігають на кожному кроці, актуальним стає питання про вживання вітамінів. Адже для боротьби з різними хворобами та вірусами в імунних клітин має бути п..
Показано з 25 по 36 із 37 (4 сторінок)