Меню
Ваша корзина

Блог

2024-06-13 Хрускіт в коліні:  в чому небезпека, основні причини та методи профілактики
0 209
Ви спускаєтеся сходами, і раптом чуєте хрускіт в коліні. Він може тривати лічені секунди, але у вас вже виникає запитання, чи це небезпечно? Часто люди запитують, чому хрустять суглоби? Яка можлива причина хрускоту в колінах? Коли варто звернутися до лікаря?Будова колінного суглобаКолінним сугл..
2024-06-11 Проблема акне: основні причини, симптоми, ефективні методи лікування
0 153
Багато людей переконані, що акне – хвороба лише підліткового віку. Але насправді це не так. Сьогодні це захворювання трапляється у чоловіків і жінок старшого віку, у жінок після вагітності. Однак у старшому віці перебіг вугрової хвороби може бути складнішим, тому потрібно чітко дотримуватися усіх ре..
2024-06-09 Метеозалежність: що це таке, основні симптоми і методи профілактики
0 109
«Щось крутить коліна, певно буде завтра дощ». «Голова просто «розколюється», це точно через зміну погоди». Такі фрази, особливо від людей старшого віку, доводилося чути багатьом. Отож, чи існує взаємозв’язок між погодою і самопочуттям? Що таке метеозалежність? Хто у групі ризику? Чи є чарівні табле..
2024-04-29 Як правильно пити вітаміни: корисні поради для тих, хто дбає про своє здоров’я
0 794
Вітаміни і мікроелементи сьогодні можна купити без проблем в аптеках чи інтернет-магазинах. Однак часто люди не задумуються, як правильно пити вітаміни, орієнтуються тільки на розрекламовані бренди. Якщо ви хочете подбати про своє здоров’я, краще звернутися до лікаря. Він підбере вітамінні комплекс..
2024-04-26 Низький рівень вітаміну Д:  в чому небезпека та що робити
0 318
Для нормальної роботи організму важливо отримувати вітаміни та мікроелементи у достатній кількості. Дуже важливу роль з перших днів життя відіграє вітамін D. А його дефіцит в організмі може мати серйозні наслідки для здоров’я. У народі його ще називають «сонячний вітамін».Що таке вітамін Д та для ..
2024-04-24 Аміномасляна кислота: в чому особливість, користь для організму
0 512
Часто лікарі в якості допоміжного лікування можуть рекомендувати препарати, що містять добавку габа. А багато спортсменів п’ють добавки з такою ж назвою. Якщо ви досі не знаєте, чим вона корисна та як приймати її правильно, допоможе наша стаття.Що таке Габа (GABA)?GABA – це абревіатура, в якій ..
2024-04-22 Немає сил ні на що: сім способів, як ефективно відновити енергію
0 979
Встаю зранку, і вже відчуваю втому, немає бажання щось робити. Такі скарги сьогодні можна почути від людей різного віку. Причина проста – брак життєвої енергії. Як це виправити? Чи є способи, як відновити енергію?Що таке життєва енергія і звідки вона береться?Життєва енергія – невидима сила. Бе..
2024-03-29 Як схуднути без дієт та шкоди для здоров'я
0 452
Ідеальна фігура – мрія багатьох жінок. Тому у мережі так багато порад, що потрібно їсти, щоб схуднути. Є різні дієти і обмеження. Однак наш організм так влаштований, що часом хочеться чогось солодкого, а іноді – солоного. Як наслідок – зайві кілограми. А навіть після дуже жорсткої дієти вага мож..
2024-03-28 Як почистити печінку: перевірені методи, корисні продукти і напої
0 6279
Шкідливі звички, жирна і смажена їжа, переїдання, фаст-фуд, часті стреси, вживання сильнодіючих лікарських засобів – всі ці фактори погіршують стан печінки. А цей орган відіграє надзвичайно важливу роль у процесах травлення, вироблення жовчі, виведення токсинів з організму.Але часом, через накоп..
2024-03-04 Сиртуїнова дієта: особливості, переваги, користь для організму
0 506
Схуднути без виснажливих тренувань і жорстких дієт мріє багато жінок. Досягти цієї мети дозволяє сиртуїнова дієта. Використовують її різні знаменитості і навіть королівські особи, коли потрібно привести тіло у гарну форму перед важливими заходами.Нова революційна дієта не лише дозволяє позбутися з..
2024-03-01 Що корисно для серця: особливості раціону, види фізичних навантажень
0 1154
З порушеннями роботи серця та судин сьогодні стикається чимало людей. Часто серцеві хвороби навіть є причиною смерті. Тому важливо знати, що корисно для серця та як покращити роботу серцево-судинної системи.Фахівці запевняють, що від сердечних хвороб страждають не лише люди пенсійного віку. У буд..
2024-02-28 Як зміцнити колінні суглоби: практичні поради,  комплекси вправ та методи профілактики хвороб
0 655
Сьогодні люди приділяють особливу увагу своєму здоров’ю. Зміцнення імунітету, очищення організму, турбота про стан зубів – цей список можна продовжувати. Але багато людей забувають про суглоби, які забезпечують повноцінну рухову активність. Часто порушення нормальної роботи колінного суглоба виявляю..
Показано з 1 по 12 із 40 (4 сторінок)